Leven als Fotograaf

Behind the scene product shoot

Productshoot in mijn thuisstudio | Behind the scene

inhoud

Het leek mij deze keer leuk om een kijkje achter de schermen te geven tijdens een van mijn productshoots in mijn kleine thuisstudio. Ik ging aan de slag met de leuke producten van Blossombs en fotografeer ze in verschillende settingen. 

Zo moesten er eerst een aantal packshots worden gemaakt. Vervolgens ging ik aan de slag met props en maakte we een sfeervolle setting om de producten in te fotograferen. Een complete product fotografie shoot dus! In deze fotografie vlog geef ik een kijkje achter de schermen. 

Laat me weten wat je vind van deze behind the scene video, en vooral hoe het er ook bij jou aan toe gaat? Beetje op dezelfde manier of heb je een hele andere aanpak? Ik ben erg benieuwd! 

Hee fotograaf!

Hi, ik ben Vera, freelance fotograaf en ondernemer. Op deze blog schrijf ik over het leven als (startende) freelance fotograaf. Boordevol praktische fotografie tips! Hiermee hoop ik mensen zoals jij te inspireren om de stap te nemen om ook hun droom achterna te gaan.

Explore, create, inspire!

Join the club!
Let's connect!