Leven als Fotograaf

Fotografie voor (beginnende) fotografen

Hee fotograaf, ben jij op zoek naar fotografie tips om jezelf als fotograaf en als ondernemer te ontwikkelen? Op Leven als Fotograaf neem ik je mee in mijn ervaringen, mijn hindernissen, de pieken en de dalen en alles wat er hier tussen in zit.

Naast dat ik fotografie tips en trucs met je deel, deel ik ook wat mijn bevindingen zijn als ondernemer. Waar moet je allemaal aan denken als (beginnende) fotograaf? Werk je liever alleen of samen? Wat mag je écht niet vergeten als ondernemer? Met passie deel ik mijn ervaringen en mocht je al aan één fotografie tip wat hebben, dan heb ik mijn doel bereikt!

Welke camera past bij mij?

Het kan soms overweldigend zijn om te beslissen welke camera het beste bij je past. Zeker als je net begint met fotograferen. De fotografen die al een tijdje bezig zijn

Zelfportret maken met een spiegel
Tips voor het maken van een zelfportret

Veel fotografen staan liever achter de camera dan ervoor. Dat is zonde, want door zelf ook wel eens vóór de camera te staan kan je ontzettend veel leren over de

Een blogsite vol fotografie tips!

Met mijn blog heb ik slechts één doel; het delen van mijn passie en onderweg jou, als fotograaf, te helpen een stap dichter bij jou droom te komen. Dit doe ik door het schrijven over mijn ervaringen, het delen van fotografie tips en ht geven van tips om je bedrijf als fotograaf on point te houden. Op mijn blog vind je dus zowel leuke fotografie tips, creatieve fotografie tips maar ook fotografie tips voor beginners! Heb je bijvoorbeeld geen idee waar je moet beginnen om een TFP shoot te organiseren? Ben je zeer nieuwsgierig wat er allemaal behind the scene komt kijken als fotograaf? Of wil je weten hoe je een correct uurtarief als fotograaf kan berekenen? Ik neem je graag mee in mijn ervaringen!

De fotografie tips gelden ook voor mij

2021 is mijn jaar! Het jaar dat ik op 01 januari begonnen ben als fulltime freelance fotograaf. Net zoals iedere startende ondernemer komt er enorm veel op mij af en komt er iedere dag een nieuwe uitdaging op mijn pad. Maar hoe houd ik de focus om als fotograaf en ondernemer te groeien en tegelijkertijd een goed werk-privé balans te behouden? Welke mindset moet ik hebben? De tips en trucs rondom fotografie en het ondernemen pas ik dan natuurlijk zelf toe! Ik leer iedere dag en deel dit dan ook graag met jou.

Laten we elkaar helpen! Heb je na het lezen van mijn blogs en artikelen nog enkele fotografie tips of tips op ander gebied? Neem dan contact met mij op door het contactformulier in te vullen. Ik kijk er naar uit om samen te groeien!